Binnen 24 uur geleverd
Medisch erkende mondkapjes
Vanaf €87,50 gratis verzending
Verkrijgbaar in grote oplages
Categorieën
Zoeken
7
7

Medische mondkapjes

Medische mondkapjes zijn kapjes die voldoen aan de strenge Europese richtlijnen omtrent persoonlijke beschermingsmiddelen en medische hulpmiddelen. Het mondkapje bestaat uit 3 lagen waardoor het optimale bescherming biedt. Om die reden zijn deze mondmaskers geschikt voor de zorg. Wekelijks worden er dan ook meer dan 6 miljoen maskers geproduceerd zodat de wereldwijde vraag kan worden voorzien. Werkt u niet in de zorg, dan bent u niet verplicht een medisch mondkapje te dragen. 

7 Producten gevonden

Medische mondkapjes uit voorraad leverbaar

TGV Medical kan mondmaskers uit voorraad leveren. Wij hebben namelijk geïnvesteerd in een productiesysteem waarmee in hoge snelheid 3-laagse maskers geproduceerd kunnen worden. Het product  is Klasse 1 EN1468 Type IIR, heeft een verstelbare neusbrug en elastische oorlussen. Ze beschermen tegen (vocht) deeltjes die in de lucht zweven. De mondkapjes hebben een BFE (Bacteriële Filter Efficiency) van 98%. De BFE is de effectiviteit van het masker in het tegenhouden van druppels, zoals vocht en bloed die bacteriën bevatten. Hoe hoger het percentage, des te beter het mondkapje. Let wel op! Andere maskers kunnen er hetzelfde uitzien, maar wel een andere BFE percentage hebben.

Gecertificeerde mondkapjes

De medische mondkapjes van TGV Medical zijn EN14683:2019+AC:2019 gecertificeerd door het Oostenrijkse bedrijf HygCen en bevatten de CE markering. Dit type 2R heeft een prettig draagcomfort door de elastische oorlussen en aanpasbare neusbeugel.

 

Onze mondmaskers zijn verpakt in handige dispensers welke geseald geleverd worden, daarom kunnen geopende verpakkingen niet geretourneerd worden.

Sorteren op
  • Naam A tot Z
  • Naam Z tot A
  • Prijs laag naar hoog
  • Prijs hoog naar laag
7
7