Binnen 24 uur geleverd
Medisch erkende mondkapjes
Vanaf €87,50 gratis verzending
Verkrijgbaar in grote oplages

Chirurgisch mondmasker

Door het dragen van een chirurgisch mondmasker beschermt u uw omgeving en uzelf. Het 3-laags mondmasker type 2 wordt in Duitsland gefabriceerd met een productie capaciteit van 600000 stuks per dag. Door het optimale draagcomfort worden onze chirurgische mondmaskers veelal gebruikt in huisartsenpraktijken, fysiotherapeuten, verpleegkundigen en in de thuiszorg. De chirurgische mondkapjes van TGV Medical zijn EN14683:2019+AC:2019 gecertificeerd door het Oostenrijkse bedrijf HygCen. 

1 Producten gevonden

Chirurgische neusmondmaskers met perfect draagcomfort

Ons masker type IIR heeft door zijn elastische oorlus en aanpasbare neusbeugel een perfect draagcomfort. Met een filtercapaciteit (BFE) van >98% heeft u een lage ademweerstand wat ook weer bijdraagt aan het draagcomfort.

Onze mondmaskers zijn verpakt in handige dispensers welke geseald geleverd worden. Geopende verpakkingen kunnen om hygiëne redenen niet geretourneerd worden.

 

LET OP! In Nederland worden momenteel medische mondkapjes verkocht met de vermelding dat ze gecertificeerd zijn volgens EN14683. Onder de noemer van vergelijkbaar met worden deze met vervalste certificaten verkocht. Controleer altijd de echtheid van het certificaat in het belang van uw eigen gezondheid en de gezondheid van uw mede mens!

Sorteren op
  • Naam A tot Z
  • Naam Z tot A
  • Prijs laag naar hoog
  • Prijs hoog naar laag